de Zanden 92
7395PB
TEUGE
tel. 055-3231345

Prima wedstrijd. Veel meer gecreëerd en bijna niets weggegeven. Teuge 6 had het geen moment echt moeilijk met de ploeg uit de Maten. Dit werd voor rust nog niet echt uitgedrukt in de score. Met een minimale voorsprong werd er genoten van een kopje thee (1-0).

Er werden wel pittige duels uitgevochten op het veld maar Teuge was voetballend gezien de betere. De tweede helft gaf helemaal een eenzijdig beeld. Groen Wit loste niet één schot op doel en Teuge maakte er nog op het gemakje 4 bij. De tank bij de Apeldoorners was compleet leeg. Sommigen raakte licht geblesseerd en stapten van het veld. Een kwartier voor tijd floot de scheidsrechter op verzoek van Groen Wit af. Mooi op tijd naar de kantine, die voor het eerst in lange tijd weer overvol was.