Sponsors

Stralende zon stimuleert Portugees tot grootse daden

csv Apeldoorn 13

3 - 4

SP Teuge 6

Competitie

6e klasse 29

Datum

9 oktober 2021 15:30

Scheidsrechter

R. Leskens

Accommodatie

Sportpark Orderbos
Sportpark Orderbos 13
7313HN
APELDOORN
tel. 055-3563069

Hij is niet groot van gestalte. Hij voert ook niet het hoogste woord. Zijn korte beentjes brengen hem vliegensvlug waar hij zijn wil. Is nog vaak zijn verdedigers te snel af en verrast ze met zijn onnavolgbare acties. Onze kleine Portugees stond afgelopen zaterdag letterlijk in het zonnetje.

Hij was niet alleen de dag ervoor jarig geweest, maar hij prikte ook een hattrickje binnen. De warme zonnestralen inspireerden Dinis 'Figo' Rodigues tot grootse daden. Hij dartelde over het veld als een jonge hond. Leeftijd lijkt geen vat te hebben op deze flankspeler.

Voor rust maakte hij er twee, na rust er nog eentje bij. Dat het nog spannend werd, lag aan het missen van de kansen. Een doelpuntje maken is een vak apart. Gelukkig werd de wedstrijd nipt over de streep getrokken. Apeldoorn-Teuge zijn vaak wedstrijden op het scherpst van de snede. Dit keer was het sportief en ook nog gezellig. Apeldoorn toonde zich een prima gastheer door na de wedstrijd ons te trakteren op een kannetje bier.
Chapeau heren!

Volgende week krijgen we van de KNVB een weekje vrijaf. Is ook nodig, want er zijn wat kleine en grote blessures ontstaan in de eerste wedstrijden van dit seizoen. Op zaterdag 23 oktober gaan we weer de wei in. We nemen het dan thuis op tegen FC Zutphen.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!