Sponsors

Teuge 6 verslaat Spcl. Brummen 1, 3 en 4

SP Teuge 6

3 - 2

Spcl. Brummen 4

Bas Wielart (schot)
Bas Markies (schot)
Erik Prins (vrije trap)

Competitie

6e klasse 29

Datum

12 februari 2022 15:00

Scheidsrechter

A. Nikkels

Accommodatie

Sportpark De Dulmer
de Zanden 92
7395PB
TEUGE
tel. 055-3231345

Er stond toch echt een wedstrijd tegen het 4e elftal van Spcl. Brummen gepland. Zij hadden door omstandigheden wat manschappen tekort en hadden hun team aangevuld met mannen uit hun 3e elftal en zelfs uit het 1e (3e klasse zondag). Wij hadden ook tekort en hebben dat aangevuld met 2 toppers uit de JO17. Klasse jongens met hart voor de club, maar toch anders...

Was dat dan ook terug te zien in de wedstrijd? Nee... Teuge begon prima en de wedstrijd ging gelijk op. Net als in de uitwedstrijd ontspon een interessant voetbalgevecht. Inval doelman Gerard werd een paar keer getest, maar hij liet zien het keepen niet verleerd te zijn. Op een machtige uithaal in de linkerbovenhoek moest hij zich gewonnen geven. Niet veel later maakte Bas W. al de gelijkmaker. Een mooie diepe bal werd op waarde geschat en net voor de uitstormende doelman binnengetikt.

Dit recept werd nog een keer herhaald door de pijlsnelle Bas M. diep te sturen. Hij haalde hard uit in de korte hoek en zetten de terechte voorsprong op het bord. Met een 2-1 voorsprong aan de thee dus. Na de rust wat wissels aan beide kanten. Na weer een fase van aftasten brak Bas M. weer door. De laatste man van Brummen zag geen andere oplossing dan rigoreus aan de noodrem te trekken. Gevolg: vrije trap op randje 16 met Erik achter de bal. Deze werd in twee keer pogingen achter de grabbelende keeper geschoven (3-1).

In de laatste fase van de wedstrijd schoof Brummen de grote gespierde jongens naar voren en speelde alles-of-niets. Zij wisten in een scrimmage nog wel een keer te scoren maar een punt zat er nooit echt voor ze in. Einduitslag: 3-2. Puntjes voor Teuge 6 en een voorlopige plaats bovenaan de ranglijst. Nu even twee weken geen wedstrijd. 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!