Sponsors

IJskoude overwinning

Albatross VR1

1 - 2

SP Teuge VR1

70'
Carmen Segers (afstandschot)

Competitie

5e klasse 4

Datum

22 november 2021 20:00

Scheidsrechter

D. Buitenhuis

Accommodatie

Sportpark Ugchelen
Brouwersmolenweg 444
7339EE
UGCHELEN
tel. 055-5349670

Na onze mooie overwinning afgelopen zaterdag op de dames van ZVV, mochten we afgelopen maandagavond alweer richting Ugchelen. Om bovenin mee te blijven draaien, moesten we hier drie punten pakken. Daarnaast wilden we natuurlijk graag winnen van Joelle, die tot vorig seizoen deel uit maakte van ons team. 

Met de spierpijn nog in de benen en tassen gepakt met dikke kleding, kwamen we aan in Ugchelen. Het lag bij aanvang van de wedstrijd al tegen het vriespunt aan, wat maakte dat het (hoe dan ook verschrikkelijk nare) veld erg glad was. 

Opstelling - keeper: Jennifer. Verdediging: Lisa, Puck, Mirjam en Saira. Middelveld: Amber, Carmen (O17) en Floor. Voorhoede: Carmen, Nikita en Charlotte. Wissels: Sandra, Petra en Rebecca. 

Na het fluitsignaal begonnen we rommelig. Albatross bleek een leuk spelende ploeg, ondanks dat hun uitslagen dat niet laten vermoeden. De lange ballen schoten door, er was veel onrust en we waren vooral aan het verdedigen. Gelukkig kwam ook Albatross er niet helemaal uit en was het van beide kanten onrustig voetbal, zonder grote kansen. Met 0-0 gingen we de rust in. 

Een warm kopje thee in de rust met wat woorden vanuit de trainers. Het ging niet slecht, maar het was ook nog niet goed. Met frisse moed en wat wissels, begonnen we aan de tweede helft. We probeerden meer combinaties te zoeken en aanvallen op te bouwen. In de loop van de tweede helft wist Carmen (O17) de bal in het goal te leggen van Albatross: 0-1. Wat een ontlading! Dit gaf de burger moed. Met nog zo'n 20 minuten te gaan, moesten we dit in ieder geval vasthouden. We bleven proberen om op te bouwen, maar ook Albatross deed dit. De wedstrijd ging beide kanten op. We krijgen een vrije trap mee en deze gaat richting de 16 waar Amber hem doorkopt en Charlotte hem binnen weet te tikken! 0-2! 
Vlak voor het einde van de wedstrijd kreeg Albatross een penalty mee. Joelle schiet hem er prima in en dat maakt de eindstand: we winnen met 1-2! Het was niet onze beste wedstrijd, maar gelukkig gaan de 3 punten mee naar Teuge! Met deze 3 punten op zak staan wij nu op de tweede plaats binnen onze competitie! 

Aanstaande zaterdag spelen wij tegen Heerde VR1; een ploeg die ook bovenin meedraait. Een belangrijke wedstrijd voor ons en dus zaak om de 3 punten wederom mee naar Teuge te nemen.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!