85 minuten goed voetbal in Deventer

tel. 0570-640444

Na 3 zaterdagen zonder wedstrijd mochten we vandaag aantreden, op het hoofdveld van SVO Deventer ’21 (RDC). We hebben een krappe selectie dit seizoen, maar toch konden we met 13 speelsters aan de wedstrijd beginnen. Opstelling: Keeper: Jenn, Verdediging: Petra, Puck, Ryanne en Saïra, Middenveld: Rebecca, Carmen en Amber, Voorhoede: Charlotte, Nikita en Ria, Wissels: Lisa en Nienke.
Dat we niet gewend zijn om al om half 1 te spelen werd meteen duidelijk. We waren allemaal nog aan het slapen, en binnen 5 minuten stond SVO al op een 2-0 voorsprong. Dat was een goede wake-up-call, want we wisten ons hierna goed te herpakken. We gingen meer tikken, kregen steeds meer balbezit en er werd goed gecoacht. In de rust hebben we afgesproken om over te gaan op een 4-4-2 opstelling.  Ons spel was hierdoor beter dan in de eerste helft, SVO heeft geen kans meer gehad. Wij wel, maar helaas lukt het ons net niet om te scoren. Na 90 minuten spelen is de eindstand dan ook 2-0 voor SVO.
We hebben (op de eerste 5 minuten na) de hele wedstrijd geknokt. Carmen stond voor het eerst in haar voetbalcarrière op de mid-mid, en ze stond heel sterk te voetballen. Amber heeft vandaag haar debuut gemaakt, heel fijn dat zij ons team is komen versterken!
Volgende week zaterdag spelen we onze tweede competitiewedstrijd thuis tegen Vios Vaassen Vr3. Gelukkig pas om 15 uur, dus dan zijn wel allemaal vanaf de eerste minuut scherp!