de Zanden 92
7395PB
TEUGE
tel. 055-3231345

Na twee weken geen wedstrijd mogen we vandaag weer aantreden, tegen ZVV Vr3. Zij staan boven ons in de ranglijst, maar wij hebben 2 wedstrijden minder gespeeld. Een belangrijke wedstrijd dus, als we vandaag winnen blijven we mee doen in de top. De opstelling: Keeper: Jenn, Verdediging: Petra, Puck, Ria en Saïra, Middenveld: Lisa, Sylvia en Rebecca, Voorhoede: Floor, Carmen en Charlotte, Wissels: Sandra en Carmen (uit de Jo17).
De wedstrijd begint, ZVV trapt af. De eerste 10 minuten zijn wij erg zoekende naar hoe we precies moeten staan en wie wie heeft. Hier maakt ZVV gebruik van. Ze kunnen een bal vrij voorgeven en er wordt mooi afgerond, 0-1 voor ZVV. ‘Daar gaan we dan…’ dachten de meeste dames. Maar gelukkig niet iedereen. Sylvia schiet van afstand, raak! De 1-1 geeft ons een enorme boost. We gaan veel meer tikken en krijgen steeds meer kansen. Carmen maakt de 2-1, en ‘andere’ Carmen zet na een mooi 1-2tje met Floor de 3-1 op het scorebord. Met deze stand gaan we ook de rust in.
In de rust krijgen we te horen dat we vooral zo door moeten gaan. Dat doen we ook. ZVV geeft echter ook niet zomaar op en blijft ervoor vechten. Hierdoor blijft het spannend, maar ze krijgen geen echte kans meer. Wij wel, Sylvia maakt het 4-1 en daarna is het Floor die voor de eindstand zorgt, 5-1! Weer 3 punten erbij na een middag heel mooi voetbal.
We hebben weinig tijd om bij te komen. Maandagavond spelen we om 20.00 tegen Albatros Vr1. Het weerzien met ons oude teamgenootje Joelle!