de Zanden 92
7395PB
TEUGE
tel. 055-3231345

Vandaag spelen we de wedstrijd tegen Oene Vr2. We zijn de enigen die deze middag thuis spelen, dus mogen we fijn op het hoofdveld aantreden. Opstelling:
Keeper: Jenn, Verdediging: Ria, Ryanne, Mirjam en Saira, Middenveld: Lisa, Sylvia en Nienke, Aanval: Rebecca, Carmen en Charlotte. Wissels: Marijke, Nikita en Petra.

De wedstrijd begint en de eerste 20 minuten is het eigenlijk vooral Oene dat de bal heeft. Ze kunnen veel overspelen, maar echte kansen krijgen ze niet echt. Ze proberen telkens een lange bal te geven op de voorhoede, maar onze verdediging zit er vaak goed tussen. Toch lukt het Oene wel een keer om door te breken. De spits speelt ook Jenn voorbij en schiet op de goal. Sliding-Ria probeert met een fantastische sliding de goal nog te voorkomen, maar helaas is haar grote teen net niet lang genoeg, 0-1 voor Oene. Hierna zijn wij het die het spel maken. Rond de 40e minuut krijgen we een vrije trap op randje 16. Nikita neemt hem en scoort! We gaan met 1-1 de rust in.

In de tweede helft vallen er geen doelpunten meer, wel overtredingen. De dames van Oene gaan steeds feller de duels aan. Rebecca wordt nog onderuit gehaald in de 16, maar helaas vindt de scheids het geen penalty. De eindstand is dan ook 1-1. Een zwaarbevochten punt, we hebben gestreden tot de laatste minuut.

Volgende week spelen we uit, om 12.00 uur tegen Heerde Vr2.