Sponsors

Teuge JO14-1 niet opgewassen tegen fysiek sterk DZC JO14-1

DZC '68 JO14-1

4 - 1

SP Teuge JO14-1

Competitie

Hoofdklasse C

Datum

23 oktober 2021 10:30

Scheidsrechter

M. Groen

Accommodatie

Sportpark Zuid (ingang 2)
Sportweg 6
7006GJ
DOETINCHEM
tel. 06-43737630

Het werd niet de dag van Teuge JO14-1 vandaag, op bezoek bij DZC in Doetinchem. Tijdens de warming-up bleek al dat DZC over grote, brede en dus fysiek sterke spelers beschikt. Iets waar Teuge doorgaans moeite mee heeft. Ons team wil graag voetballen en middels goed positiespel naar voren komen. Helaas vandaag zonder Niels en Wessel beide wegens vakantie. Merten vergat zijn shirt en begon daardoor op de bank.

DZC_2.jpeg

Eigenlijk is Teuge nooit in de wedstrijd gekomen. Rommelig, onnauwkeurig en gebrek aan teamwork zette de ploeg voor groot probleem. Een schot van afstand waar de normaal zeer betrouwbare Thom zich op verkeek, zorgde voor een vroege achterstand die door Leah snel teniet werd gedaan. Ze lette uitstekend op bij een bal die tussen de laatste man en keeper terecht kwam en legde beheerst de 1-1 in het net. Helaas kwam Teuge wederom door persoonlijke fouten op achterstand en kon het opnieuw in de achtervolging. Vlak voor rust een opmerkelijke beslissing van de (club-)scheidsrechter die tot dan prima en correct floot. Leah was door goed druk zetten erdoor maar werd wegens vermeend buitenspel teruggefloten. Ook de grensrechter vlagde niet dus vele verbaasde gezichten bij het meegereisde Teuge publiek. Ruststand derhalve 2-1.

DZC_1.jpeg

In de rust een peptalk van de staf om de spelers aan te moedigen. Eventueel verliezen is niet erg, zo lang we maar strijdend ten onder gaan. Het rommelige spel bleef aan twee kanten met ook voor Teuge nog een kleine kans op een gelijk spel. Opmerkelijk dan toch een aantal beslissingen van de arbiter. Thijs was de verdediging te snel af en werd met een discutabele sliding gestopt vlak voor de keeper, Merten kreeg eerst een trap op zijn schenen te verwerken maar werd zelf afgefloten voor een vermeende overtreding in 16 meter. Strafschop tegen, 3-1, wedstrijd gespeeld.

DZC_4.jpeg

Teuge probeerde het nog wel maar kwam technisch, voetballend en zeer ook fysiek tekort. Het werd uiteindelijk 4-1. Sportieve tegenstander die verdiend gewonnen heeft. Volgend weekend vrij en dan middels goede trainingen op naar revanche! En tot die tijd: gewoon blijven lachen!

DZC_3.jpeg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!