de Zanden 92
7395PB
TEUGE
tel. 055-3231345

In navolging van vorige week speelde Teuge opnieuw een thuiswedstrijd. De winst tegen ZZC'20 heeft de ploeg het nodige zelfvertrouwen opgeleverd. Toch wisten de groen-witten dat een nieuwe driepunter een zeer lastig verhaal zou gaan worden. Op bezoek kwam namelijk JVC Cuijck die als één van de titelfavorieten geldt en haar eerste 2 wedstrijden overtuigend had gewonnen. De terugkeer van ervaren kracht Davy Bijsterbosch in het hart van de defensie kan de ploeg van trainer Uit Den Bogaard dan ook goed gebruiken.

In zo'n lastige wedstrijd is er altijd de hoop dat je zo lang mogelijk de nul kan houden. Helaas was het Cuijck die echter al vroeg op voorsprong kwam. In de vijfde minuut schoot de Cuijkse spits een voorzet vanaf de flank via de binnenkant van de paal binnen. Teuge herstelde zich vervolgens aardig maar toch leek Cuijck de wedstrijd binnen 20 minuten al te beslissen. Na een vlotlopende aanval knikte de slim vrijgelopen spits zijn tweede van de middag binnen.

Na de tweede tegengoal toonde Teuge veerkracht. Bij vlagen werd er goed gevoetbald wat resulteerde in meerdere mogelijkheden om er toch weer een wedstrijd van te maken. De ploeg maakte goed gebruik van de ruimtes die er vooral aan de zijkanten lagen. De prima spelende backs Bram en Nino wisten hier wel raad mee en zorgden met hun loopacties regelmatig voor gevaar. De beste mogelijkheid was voor aanvoerder Mike Drost die de bal helaas net niet lekker voor zijn voeten kreeg om van dichtbij binnen te schieten. Ondanks de 0-2 achterstand werd er zodoende met een positief gevoel de kleedkamer opgezocht.

Na rust was de Teugse dreiging een stuk minder. Veel kansen kreeg de thuisploeg dan ook niet meer. JVC Cuijck domineerde de wedstrijd meer en meer en liepen uiteindelijk gemakkelijk uit naar een ruime zege. Het kwaliteitsverschil was zeker in deze tweede helft goed terug te zien en uiteindelijk met een paar mooie goals werd de wedstrijd beëindigd met 0-5 eindstand

Volgende week speelt Teuge een uitwedstrijd bij vv Oeken, wat een spannende pot beloofd te worden.
We zien u dan graag weer langs de lijn om de mannen aan te moedigen.