Deventerweg 2
8167NA
OENE
tel. 0578-641385

Teuge 2 ging tegen Oene 2 verder waar het dinsdagavond in Heerde gebleven was. Goed voetballen, kansen creëren, deze helaas niet afmaken... maar ook de deksel op de neus krijgen.

Oene wist zich het eerste half uur weinig raad met Teuge en moest alle zeilen bijzetten om Teuge van het eigen doel weg te houden. De grootste kans was voor de goedspelende Sven die op aangeven van Erik de bal net overkopte. Alsof we naar een herhaling van de goal van Heerde zaten te kijken zo viel de 1-0 uit de lucht na ca. 30 minuten. Oene werd na deze goal sterker en tot de rust ging het gelijk op.

In de rust werd duidelijk dat we onszelf flink te kort hadden gedaan en met goede moed gingen we de 2e helft in. Die had snel beloond kunnen zijn in de vorm van een pingel, echter gebeurde het tegenovergestelde. De 2-0 (48e min.) kwam evenals de 3-0 (70e min.) discutabel tot stand. Één minuut voor de 2-0 verkoos de (verder prima fluitende) scheidsrechter een handsbal van Oene in de 16 te beoordelen met een vrije trap op de rand van de 16. De 3-0 kwam tot stand uit een scrimmage waar Rick met een volledig bebloed gezicht (hoofdwond) uit kwam alvorens de 3-0 binnen werd geschopt.

Het slotstuk van de wedstrijd was typerend voor de pech die we kunnen hebben in de afronding. Een Oene speler zag de terugstrompelende Bas aan voor een medespeler, passte hem keurig de bal in de voet waardoor hij 1 op 1 met de keeper kwam te staan. Tot overmaat van ramp, alsof we in Fifa belandt waren, kreeg Bas een krampaanval in de aanname en was de kans verkeken.

Uiteraard doen we het onszelf aan dat we de kansen niet afmaken en er drie in het mandje krijgen. Echter vielen twee beslissende momenten volledig uit in het voordeel van Oene, waardoor aan het einde van de rit een geflatterde 3-0 op het scorebord stond.