Dolf Koster (schot)
70'
Assist: Dolf Koster

17 augustus 2021 19:30

Na ruim 10 maanden geen wedstrijd gespeeld te hebben stond voor Teuge 1 de eerste wedstrijd van het seizoen op het programma: Een oefenwedstrijd uit bij ZVV'56 in Apeldoorn.
Na een openingsfase die op en neer ging pakte Teuge het initiatief in de wedstrijd. Na een kwartier spelen was de eerste goal van het seizoen een feit; Ruben Wientjes kon van dichtbij uithalen en deed dit foutloos. In de slotminuut van de eerste helft bracht ZVV de stand op 1-1 door een vrije trap van afstand snoeihard binnen te schieten.

De tweede helft was amper begonnen of Teuge kreeg vanaf de penaltystip de mogelijkheid om weer op voorsprong te schieten. Na een duw in de rug bij Luuk Nengerman zorgde Ruben voor de 2-1 voorsprong. Vlak daarna zorgde debutant Dolf Koster voor de 3-1 voorsprong na een prima actie van nieuweling Nino Buitenhuis.
In de 70e minuut zorgde een andere debutant Tycho Spijker, die samen met Dolf in de rust het veld was ingekomen, voor de eindstand: 4-1.

Een lekker begin voor de nieuwe hoofdtrainer Hans uit den Bogaard die de vertrokken Andre Wassink opvolgt dit seizoen.

Zaterdag staat voor Teuge 1 de volgende wedstrijd op het programma. Tegen Groen-Wit zal de eerste wedstrijd van de Apeldoorn Cup worden afgewerkt. Deze wedstrijd zal om 14.45 beginnen op het complex van CSV Apeldoorn, waar de Apeldoorn cup wordt georganiseerd.