Sponsors

Zaterdag 11 September onze tweede wedstrijd thuis tegen Activia JO12-1

SP Teuge JO12-3JM

3 - 10

Activia JO12-1

Competitie

6e klasse Zwaluwen Jeugd (1e fase) 24

Datum

11 september 2021 9:00

Scheidsrechter

T.R. van der Wal

Accommodatie

Sportpark De Dulmer
de Zanden 92
7395PB
TEUGE
tel. 055-3231345

Maandag (Conditie / loop training en positie spel gehad), en woensdag (positie spel en afwerken) weer goed getraind.

Op de App een ware sokken gate de een was linkersok kwijt en de andere de rechter en 1 met streepjes.

Om 9 uur werd er afgetrapt op veld 1B. Meteen aanval Activia, maar de bal werd onderschept door de keeper. Schot van Activia over. Verkeerde terugspeelbal van Teuge maar de bal toch nog goed gered door de keeper met de voet, hoekschop. Weer aanval Activia en alleen op de keeper af, en schot 0-1.  Toen eindelijk aanval van Teuge (sommige waren denk ik nog niet helemaal wakker van het dorpsfeest in Teuge haha ?). maar pass helaas net te zacht. Schot Activia gered door de keeper. Schot activia naast. Solo Teuge speler, en hij liep zo door de verdediging heen, en schot ...... iedereen dacht eigenlijk zijnet (inclusief ikzelf), maar de bal lag in het netje 1-1 (Vorige week tig kansen geen goal, en nu 1 kans en meteen doelpunt). Eerste kwartier zat er op, even tijd voor team bespreking.

Tweede kwartier aanval Teuge, en goede pass, en ook mooi afgemaakt 2-1. Aanval Activia en bal door verdediger tot hoekschop verwerkt. Keeper van Teuge geblesseerd (had hij ook al wel aangegeven, en het ging helaas ook niet meer, dus moest er een speler op goal. Hoekschop activia ook niet goed weggewerkt door de verdedigers, en schot 2-2. Teuge was een beetje van slag, en het stond ook even niet goed, en aanval activia en schot 3-2. Aanval activia en schot op de paal. Aanval Teuge maar de bal gepakt door de keeper. Aanval Activia en verdediger uitgekapt en boem 2-4.

Derde kwartier het spel golfde steeds meer op en neer,  schot activia naast. Toen weer aanval Teuge schot gered door de keeper. Weer aanval Teuge en schot net naast. Schot activia gered door de keeper die er toch maar ging staan voor het team. Aanval Teuge schot net naast. weer schot Teuge net naast, het wachten was op de aansluitingstreffer, maar dan zul je net zien dat hij aan de andere kant valt, goed uitgespeeld trouwens 2-5.

Laatste kwartier, schot activia naast. Terugspeelbal van Teuge onderschept door activia en 2-6. Aanval Teuge en weer de bal onderschept, en meteen in de omschakeling 2-7. Aanval teuge, verdediger goed uitgekapt en mooi hoog schot 3-7. Goede aanval activia en ook heel goed uitgespeeld over paar schijven en 3-8. De koek was ook een beetje op bij teuge en 2 man van Activia voorin vrij en 3-9 en ik was even de tel kwijt, maar het schijnt ook nog een keer gescoord te zijn door activia (is denk ik gebeurd toen ik met de geblesseerde keeper even in de dug out ging zitten), maar eindstand dus 3-10.

Aan het eind na het douchen, liep er weer een speler met een sok. die hij extra had, dus er zal straks wel weer een berichtje op de app komen?.

Jammer maar helaas, koppen weer omhoog en de rug weer recht, (er werd bij vlagen best goed gespeeld).
Volgende keer hopelijk beter (hier leren we ook van).
Maandag en woensdag weer lekker trainen en dan zaterdag de 18de  uit naar Blauw wit in Holten.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!