Teuge 6 komt doelpuntje tekort om verder te bekeren

Mannen beker reserve zaterdag poulefase Groep 2 006

De Voorwaarts 450
7321MG
APELDOORN
tel. 055-3666472

Op een stralende zaterdagmiddag in Apeldoorn, onder een heerlijk zonnetje, nam Teuge 6 het op tegen een jeugdig team van WSV. Door vakantie- en blessureperikelen is de selectie van het oudste elftal van teuge nog niet helemaal op peil. Toch sleepte het 6e er een verdienstelijk gelijkspel uit: 2-2.

In een eerste helft die grotendeels in handen was van de gastheren, kwam Teuge er toch een paar zeer dreigend uit. Spits Hans moest zijn vizier nog even afstellen en trof net voor rust doel door de bal beheerst langs de uitstormende doelman te tikken. Op dat moment de gelijkmaker: 1-1.

In de 2e helft wat gedwongen omzettingen. Sommigen moesten weg, anderen raakten geblesseerd. In deze nieuwe formatie wist Teuge toch de boventoon te voeren. Na onfortuinlijk 2-1 achter gekomen te zijn, werden de duimschroeven aangedraaid. WSV kwam bijna niet meer van het eigen doel af en voelde de druk toenemen. In de laatste minuut resulteerde dat in de verdiende gelijkmaker: 2-2.

Toe de andere uitslagen binnendruppelde, bleek dat we bij winst door zouden bekeren. Het vizier gaat nu op de competitie. Zaterdag de eerste uitwedstrijd in en tegen Oeken op het programma.