Sponsors

Teuge onderuit in eerste wedstrijd van Apeldoorn cup

Groen Wit'62 1 (zon)

3 - 0

SP Teuge 1

Datum

21 augustus 2021 14:45

Accommodatie

Sportpark Noppenweide
Meester Holtropstraat 3
7695TW
BRUCHTERVELD
tel. 0523-231822

In de week van 22 t/m 28 augustus wordt bij CSV Apeldoorn de Apeldoorn cup gespeeld. Na vorig jaar voor het eerst deelgenomen te hebben is Teuge ook dit jaar weer van de partij.
In totaal doen er 14 clubs mee uit Apeldoorn en omstreken. De wedstrijden zullen in de eerste ronden 2x 30 minuten duren waarna op de finaledag de volle 90 minuten zal worden gespeeld.
Meer informatie en het speelschema van de Apeldoorn cup is te vinden op de website van CSV Apeldoorn: https://www.csvapeldoorn.nl/apeldoorn-cup-bij-csv-apeldoorn


In de eerste ronde stond een wedstrijd tegen Groen-Wit op het programma. Het werd een teleurstellende wedstrijd vanuit Teugse zijde. Vooral de eerste helft had Teuge helaas niet veel in te brengen tegen de mannen van oud-Teuge trainer Marcel Vink. Na een openingsfase waarin Teuge nog wel een paar mogelijkheden kreeg om de score te openen nam het goed spelende Groen-Wit de wedstrijd in handen. Dit resulteerde in een 2-0 achterstand bij rust.

In de tweede helft herstelde Teuge zich enigszins. Helaas kon er niet iets terug worden gedaan in de stand. Wel scoorde Groen-Wit nog een keer waardoor er met een 3-0 eindstand werd afgefloten.

Hierdoor gaat Teuge het toernooi verder in de verliezersronde. De volgende wedstrijd staat dinsdag alweer op het programma. Om 19.00 zal Beekbergen hierin de tegenstander zijn.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!