0 - 1

SP Teuge VR1

Groep 3 23

12 september 2020 14:30

Zaterdag 12 september stond de bekerwedstrijd tegen Vios Vr3 op het programma. Normaal gesproken is de helft brak van Dorpsfeest Teuge, maar dat was dit weekend anders. Er was geen Dorpsfeest. Er werden geen dansjes gedaan of drankjes gedronken. Helaas. Hopen dat het volgend jaar weer door kan gaan! πŸ’ƒ

Opstelling: vergeten. Wel leuk om te vertellen dat Marijke na de geboorte van haar dochter eindelijk weer op het veld stond te shinen. Het leek alsof ze nooit was weggeweest. Fijn dat ze weer aansluit bij het team!
De toon werd al snel gezet door de tegenstander en de scheidsrechter. Er werden op smerige manieren overtredingen gemaakt en de scheids liet dit doorspelen of floot zelfs tegen ons. Die ene keer dat hij wel floot voor ons was toen er een opvallende handsbal werd gemaakt door Vios. We kregen een penalty. Marijke heeft de bal op de stip gelegd. Ze wist de 0-1 te maken πŸŽ‰
In de wedstrijd werden sowieso veel hands-ballen gemaakt. Het leek soms wel handbal. Niet alle keren werd ervoor gefloten. Wel gaf de scheidsrechter o.a. twee keer een vrije trap aan Vios, net buiten onze zestienmeter. Gelukkig voor ons wist Vios twee keer rakelings over de goals te schieten.

Eindstand: 0-1 winst. We zijn dus door in de beker! Marijke heeft eindelijk weer minuten gemaakt πŸ€© en de eerste blessure binnen de ploeg is ook een feit (hopelijk niet langdurig) πŸ€•

Volgende week start onze competitiewedstrijd. Meteen volle bak tegen ST: HMC VR1 om 15.00 uur in Hattem.