Rick Smeets (intikker)
... (schot)
84'

8 september 2020 20:30

In aanloop naar de laatste bekerwedstrijd speelde Teuge op dinsdagavond een oefenwedstrijd bij Groen-Wit. Een weerzien met een groot aantal oude bekenden onder leiding van Marcel Vink, die inmiddels begonnen is aan zijn derde seizoen bij de Apeldoorners.

Groen-Wit, met oud-teugenaar Sven Teunissen in de basis, pakte al vroeg in de wedstrijd de 1-0 voorsprong. Nadat Groen-Wit inmiddels op een 2-0 voorsprong was gekomen deed Teuge vlak voor rust iets terug via een corner. Een verdiende aansluitingstreffer want de ploegen deden de eerste helft weinig van elkaar onder.

In de tweede helft was Groen-Wit duidelijk de betere wat al snel leidde tot de 3-1. Teuge kwam vervolgens via een eigen goal en een goal van Mike (na een prima aanval) nog wel terug tot 3-3. Uiteindelijk liep Groen-Wit in het laatste kwart uit naar een terechte 6-4 eindstand. De vierde goal aan Teugse zijde werd gemaakt door Rick Smeets, die attent reageerde op een rebound.

Een doelpuntrijke wedstrijd zonder gewenst resultaat helaas. Zaterdag gaat Teuge op bezoek bij ESC waar hopelijk snel het goede gevoel weer terug kan worden gevonden.