Sponsors

Apeldoornse Boys A2 - SP Teuge JO19-1

Apeldoornse Boys A2

3 - 4

SP Teuge JO19-1

46'
Nick Holtman (schot)
... (schot)
66'
67'
Roy Driessen (schot)
... (vrije trap)
69'
72'
Roy Driessen (schot)
... (schot)
80'
90'
Nick Holtman (schot)

Competitie

A-Junioren (najaar), A1, 3e klasse 07

Datum

8 oktober 2011 15:00

Accommodatie

Sportpark Noppenweide
Meester Holtropstraat 3
7695TW
BRUCHTERVELD
tel. 0523-231822

Na de vele regen voorafgaande aan de wedstrijd was het even de vraag, gaan we voetballen. En ja we gingen voetballen. En hoe! Een beetje eentonig word het wel, zeker niet de mindere ploeg, maar het doelpunt bleef uit. Dit kwam ook wel een beetje, omdat er blessures kwamen. We moesten hierdoor noodgedwongen achterin wat omschakelen, wat even wat onrust gaf.

 En waarschijnlijk door het steeds mooiere weer, de inzet van de jongens en de goede stand op de ranglijst kwamen er steeds meer ouders naar de wedstrijd kijken.

De tweede helft was net begonnen en daar ging de machine draaien. We gingen ons eigen spelletje weer spelen, goed tikwerk en dat met de nodige inzet werd het een spannende wedstrijd. Door domme overtredingen en concentratie verlies werd er toch tegen gescoord. Maar met enig geluk (was het wel of geen buitenspel?) hebben we één doelpunt meer gescoord als de boy’s, zodat de drie punten mee gingen naar Teuge. Het was op het laatst wel billenknijpen want degene die later als “Pietertje van de week”gekozen werd vond het nodig om 10 minuten blessuretijd bij te trekken. Al met al een zeer spannende wedstrijd, toch wel verdiend gewonnen en door de 3 punten doen we goed mee bovenin. Zaterdag volgt dan de topper tegen Voorwaarts waarin we wederom zullen proberen de punten in Teuge te houden.

 

Pietertje van de week: (niet uitgereikt) de scheidsrechter van de Ap. Boy’s.   

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!