WSV JO11-2

2e klasse 07

15 december 2018 9:00

Enzo Slijkhuis

De laatste wedstrijd voor de winterstop is een echte derby tegen WSV 11-2. De eerste helft is WSV de bovenliggende partij, maar in de tweede helft is het precies andersom. Luca keept geweldig maar kan de achterstand niet voorkomen. In de tweede helft wordt de achterstand verkleind door een fraaie goal van Leon. Even later maakt Wessel de tweede voor Teuge. De ouders hebben deze opleving wel even nodig, want de winterse omstandigheden vragen om een snellere bloedsomloop. We zien nog een paar mooie aanvallen, waaronder een kopbal van Lex die net overgaat na een zuivere voorzet van Niels. Leah dolt op het laatst nog even 5 tegenstanders en het doet ze duizelen. Eigenlijk moeten we iedere speler even noemen in dit verslag, omdat er in de tweede helft als een echt team wordt gevoetbald. Er wordt vrijgelopen, meer over de "breedte" van het veld gespeeld en de duels feller aangegaan. Helaas komt de gelijkmaker er niet, maar wel een goal van WSV waardoor we deze derby verliezen. Op naar de warme kantine, met uiteindelijk een goed gevoel. De spelers krijgen een mooie kerst/nieuwjaarskaart van de trainers. Bedankt trainers! Jullie weten er weer wat speciaals van te maken!!