3 - 8

SP Teuge JO11-2JM

2e klasse 07

22 september 2018 10:00

Vandaag geen ‘thuisfluiter’ maar ‘uitfluiter’. Door een gebrek van een scheidsrechter van Robur, wordt de wedstrijd strak geleid door Gradus. Het spel gaat gelijk op. De 0-1 wordt door Wessel beheerst ingeschoten na een perfecte pas door het midden. Thom schiet van grote afstand op goal en met een beetje geluk gaat de bal via de keepershandschoenen tegen het net, 0-2. Vanuit Robur is er ook veel dreiging. Luca houdt veel tegen, maar toch valt de 1-2 door een onhoudbare bal over de grond.

Het spel is een genot om te zien, Teuge blijft goed tikkie-takkie spelen. Een subtiel hakje van Siemen gaat net naast. Vrijwel direct erna, een prachtige goal met de kop van Yannick. De spanning wordt groter door weer een tegengoal 2-3.

Na een lange trap van Thom volgt weer een prachtige kopbal van Yannick, 2-4. De gouden wissel. Het verschil blijft één doelpunt door weer een tegengoal, 3-4. Dan de hattrick van Yannick door een rommelbal achterin bij Robur, 3-5. We gaan de rust in met 8 goals!

Na de rust wordt het repertoire verder afgewerkt; Weer Yannick met weer een kopgoal, door weer een lange trap van Thom 3-6. De wedstrijd ligt een moment stil door wat keepersperikelen bij Robur. De penalty wordt heel sportief overgeschoten. Ook zorgt Yannick voor de laatste twee goals, waardoor de eindstand uitkomt op 3-8. Perfecte start van de competitie!