KCVO JO11-1

2e klasse 07

10 november 2018 9:00

Stan Klein Kalvenhaar

Tegen een fysiek sterke koploper, met de wind tegen beginnen we voortvarend aan de wedstrijd. Een goed begin met mooie duels en combinaties aan beide kanten. Helaas lopen we via een rommelgoal tegen een achterstand aan. Voor de eerste time-out is het 1-2 en het kan nog alle kanten op. De tweede kwart van de wedstrijd begint gevaarlijk. De penalty voor de tegenstander wordt via de paal naast geschoten, de opluchting is groot. Ondanks een prachtige redding van Luca, een fraaie passeeractie van Lex is de druk toch te groot en we gaan de rust in met 1-3.

Na de rust gaat het snel en wordt de achterstand vergroot naar 1-6. Afgeleid door de cameraman en door een plaspauze ontgaat de verslaggever de 2-6 van Wessel. In de laatste fase van de wedstrijd creëren we nog een paar goede kansen. Door een afstandschot van Thom wordt de eindstand 3-7. Goed gespeeld tegen een sterkere koploper. Kop op Teuge, de volgende keer gaan we voor de winst!