SV Twello JO11-2

Groep 2 07

1 september 2018 9:00

Peter van de Kamp

Met het nieuwe team, nieuwe spelregels, nog even in witte tenues en in het zonnetje, spelen we een thuiswedstrijd tegen Twello 11-2. Na een paar fanatieke trainingen onder de bezielende begeleiding van Gerben, Gradus en Jeroen staat iedereen weer te trappelen om de wei (met kunstgras) in te gaan.

Teuge komt een beetje moeizaam op gang. In de eerste paar minuten zien we al een paar mooie combinaties, maar de bal wil er nog niet in. Dan in de 8e minuut, haalt vanaf de zijkant Yannick verwoestend uit: 1-0!  Twello laat zich niet kennen en maakt al snel de gelijkmaker. In de 22e minuut tikkie takkie over links. Siemen past op het laatste moment nog even door naar Yannick en opnieuw een voorsprong.

De verdediging doet het met verve; De dieptepassen van Thom, het goede keeperswerk van Luka, Leah dolt de tegenstanders tot ze duizelig worden en het harde werk van Cas, Lars en Niels.

In de tweede helft is Wessel aan de beurt, met twee mooie goals, gevolgd door een hele mooie van Leon en weer van Yannick. Wat een feest om te zien. In de laatste seconden een mooie voorzet van Lex op Siemen,  die de 7-1 binnenschiet.

Een voortreffelijke start, kom maar op voetbalseizoen!!