4 - 1

SP Teuge VR1

Vrouwen, VR1, Groep 3 18

4 september 2017 19:30

Maandagavond 4 september stond onze eerste bekerwedstrijd op het programma. We mochten aantreden tegen ZVV in Apeldoorn. Dit keer met een vernieuwde selectie inclusief nieuwe trainer, nieuwe tenues en wel geteld 5 wissels! Voor sommigen was het de eerste keer dat zij in de groen-witte kleuren van onze club mochten aantreden. Brengt toch een bepaalde druk met zich mee..
Omdat wij met een vernieuwd team speelden was het motto van de dag: de uitslag zegt niks, als we maar lekker spelen. We gingen van start met de volgende opstelling: keeper: Jenn, verdediging: Linda, Ashley, Joëlle en Daphne, middenveld: Janneke, Marijke, Oona en Karin, voorin: Kimberly en Mieke. Op de bank waren opgesteld: Sabrina, Marinte, Melissa, Saïra en Nienke.
En zo begon de wedstrijd. De eerste 10 minuten waren we vooral aan het zoeken. ZVV deed leuk tikkie-takkie maar kwamen niet binnen ons 16meter gebied. Wij hadden moeite om de weg naar voren te vinden en tikkie-takkie was er nog niet genoeg. Omdat wij ergens een foutje maakte met onze mandekking kon ZVV daar nuttig gebruik van maken, 1-0.
In de rust werden we toegesproken door onze trainers: we deden het goed, maar hier en daar waren nog wat punten waar we op moesten letten! Die positieve woorden konden we goed gebruiken en de andere vijf meiden konden gaan warmlopen, want de tweede helft mochten zij gaan schitteren.
De tweede helft kan voor ons worden samengevat in de woorden: doorzetting, fanatiek, nog iets meer tikkie-takkie, tegen doelpunt door een slecht weggewerkte corner, 2 tegen doelpunten door wederom foute mandekking en positieve coaching onderling! Wat nog wel genoemd mag worden is dat door het harde werken voorin, en de goede assist van Saïra, uiteindelijk Sabrina een goal kon maken, in de verre hoek! Uitslag 4-1. De uitslag zegt niks, maar we hebben veel geleerd voor de volgende wedstrijd!

Vol goede moed en waarschijnlijk met veel brakke meiden, op naar zaterdag: 14.30 uur Sp. Teuge Vr1 - Oene Vr2 #DorpsfeestTeuge2017