Jonni Smeenk (penalty)

19 maart 2011 14:30

Winst tegen Oene 6, introductie Pietertje van de Week
19-03-2011, Teuge 4 - Vios Vaassen 6
Teuge 4 had het welgeteld 10 minuten lastig met Vios uit Vaassen. Nadat Bas de stand al snel op 1-0 had gezet, wisten de bezoekers uit een van de zeer spaarzame uitvallen te scoren: 1-1. Tien minuten ging de wedstrijd hierna gelijkop en mocht Vios even denken dat er wat te halen viel op de Dulmer. Nog voor rust werd deze illusie om zeep gebracht. Peter Kievit bracht met een hakballetje á la van der Vaart de stand op 2-1, waarna Jonni de 3-1 middels een strafschop mocht laten aantekenen. De zon scheen afgelopen zaterdag uitbundig en dat was ook te merken aan het aantal spelers dat was komen opdraven voor deze streekderby (15!). In de rust werd 3 keer gewisseld, maar dit veranderde niets aan het spelbeeld. Dat Vios uit een ouderwetse scrimmage nog de 3-2 kon laten opnemen in de analen van deze wedstrijd maakt Teuge niet van slag. Stefan werd ingebracht en bracht de nodige aggressiviteit met zich mee het veld in. Binnen 5 minuten had hij het aan de stok met de blonde, ervaren middenvelder van Vios. Beide heren moesten voor een verplichte afkoelingsperiode van 5 minuten naar de kant, hetgeen Stefan het Pietertje van de Week opleverde. Dat Stefan ook over voetballende capaciteiten beschikt liet hij 2 minuten na zijn rentree zien: 4-2. Berdy kopte tegendraads de 5-2 tegen de touwen na een puntgave voorzet van Michiel. Het doelpunt van de maand maart kwam op naam van Marco Schurink (ja, die voetbalt nog!). Hij nam een corner in een keer op de pantoffel van net buiten het strafschopgebied en liet zo de doelman van Vios verbouwereerd achter.

Volgende week om 15.00 uur tegen het 13e van CSV Apeldoorn.