5 - 1

SP Teuge JO11-2JM

Onder 11 zaterdag, JO11-2, 2e klasse 13

6 mei 2017 10:00

Om nog kans te maken op de titel, moest er vandaag gewonnen worden. Met slechts 1 punt achterstand op de koploper, was het een kwestie van zelf alles winnen en hopen op een misstap van de nr 1 namelijk ! Helaas begon Teuge niet zo sterk en stond men al snel met 1-0 achter. Na tien minuten valt de 2-0 en wordt het lastig voor Teuge.

In de rust wordt de eerste helft geanalyseerd en krijgt Teuge nogmaals instructies. Dit lijkt te helpen, want in de tweede helft krijgt Teuge meer overwicht. Helaas valt er uit het balbezit en de aanvallen nog geen goal. In een tegenstoot uit een counter van Beekbergen echter wel, 3-0. Nu wordt het wel erg lastig. Tien minuten voor tijd valt dan uiteindelijk toch een goal van Teuge, na een fraaie actie: 3-1. Zou er dan toch nog meer inztten? Helaas, de hoop duurt slechts een minuut en dan valt de 4-1. Vlak voor tijd bepaalt Beekbergen de eindstand op 5-1. Jammer, het zat er niet in vandaag...