3 - 7

SP Teuge JO9-3

Onder 9 zaterdag, JO9-3, 3e klasse 14

6 mei 2017 8:45

Vandaag werd er al vroeg afgetrapt, namelijk om 8.45u. Gelukkig waren de knullen van Teuge al wel goed wakker en hadden ze er zin in ! Binnen drie minuten ligt de eerste bal in het net, 0-1. Vervolgens blijft Teuge druk zetten, maar duurt het toch nog tien minuten voor de 0-2 valt. Hierna weet Teuge nog uit te lopen naar 0-3 alvorens vlak voor rust een tegentreffer valt, 1-3.

De tweede helft gaat Teuge door met aanvallen en druk zetten. Dit leidt vrijwel direct tot de 1-4 en een minuut later ook tot de 1-5. Na een tijd balbezit en aanvallen over en weer, vallen er in korte tijd twee tegentreffers en staat het 3-5. Teuge dient nu wel bij de les te blijven. Gelukkig doen ze dit ook en bouwen ze vlak voor het einde de voorsprong nog uit naar 3-6 en uiteindelijk wordt de eindstand bepaalt op 3-7. Netjes kerels... !