Apeldoornse Boys JO9-2

Onder 9 zaterdag, JO9-3, 3e klasse 14

29 april 2017 10:00

Daan Seijnaeve

Midden in de meivakantie stond de wedstrijd tegen de F2 van Apeldoornse Boys op het programma. Bij de F3 waren 3 spelers afwezig, waardoor we een invaller hadden uit de F7. Bij Apeldoornse Boys vonden ze het nodig om aan te treden met drie F1 spelers. Deze waren een stuk ouder en een kop groter. Dit resulteerde direct in een goal, 0-1. Onze F3 liet zich echter niet uit het veld slaan en maakte binnen vijf minuten de aansluitingstreffer, 1-1 ! Een paar minuten later valt de 2-1 uit een knappe aanval. De verdediging moest vol aan de bak tegen de F1 reuzen van Apeldoornse Boys, maar wist zich kranig staande te houden. De ingrepen waren goed en leidden geregeld tot gevaarlijke counters. Uit een van deze counters weet Teuge de 3-1 te maken. Rust...

Na de rust valt de 3-2. meteen is het weer spannend. Vervolgens zet Teuge de marge weer op twee: 4-2. Het spel gaat nu over en weer en de goal valt aan de andere kant, stand 4-3. Zou het toch nog fout aflopen voor Teuge? Nog tien minuten te spelen. Vijf minuten voor tijd scoort Teuge de 5-3, zou de overwinning daarmee veilig gesteld zijn? Twee minuten later wordt de aansluitingstreffer gemaakt door de Apeldoornse Boys, 5-4. Nog drie minuten te spelen, Apeldoornse Boys blijft druk zetten, maar Teuge houdt stand ! Knappe overwinning, eindstand 5-4 !