4 - 8

SP Teuge JO9-3

Onder 9 zaterdag, JO9-3, 3e klasse 14

12 april 2017 18:30

Op deze woensdagavond mocht de F3 van Teuge een uitwedstrijd spelen in en tegen Klarenbeek. De beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd en de eerste tien minuten zijn er wel kansen, maar valt er geen goal. Na tien minuten is het Teuge die de score weet te openen, 0-1 ! Kort daarna wordt het zelfs 0-2, maar binnen een minuut maakt Klarenbeek de aansluitingstreffer, 1-2. Een minuut later vergroot Teuge de marge weer met twee, 1-3. Na de rust loopt Teuge uit naar 1-4 en nu vallen de goals om en om, maar de marge blijft 2 of 3 goals: 2-4, 2-5, 3-5, 3,6, 4-6, 4-7 en uiteindelijk nog een voor Teuge, bepaalt de eindstand op 4-8...