Columbia JO9-3

Onder 9 zaterdag, JO9-3, 3e klasse 14

18 februari 2017 10:00

Aldwin Schouw

De eerste competitiewedstrijd van de F3 na de winterstop en ze hadden er zin in ! Vol goede moed werd er begonnen op het kunstgras van Teuge. Een mooi genomen corner draaide rechtstreeks erin, waarmee een 1-0 voorsprong een feit was. Binnen vijf minuten werd dit uitgebouwd naar een 4-0 stand. Toen wist Columbia het net te vinden, maar hierna was Teuge weer 2x aan de beurt. Ruststand 6-1 !

Na de rust gebeurde er in het eerste kwartier niet veel meer. Vijf minuten voor het einde scoorde Columbia hun 2e doelpunt. Vervolgens scoorde Teuge er nog twee, waarmee de eindstand bepaald werd op 8-2. Keurige overwinning en goed voor de 1e plek op de ranglijst ! Nu vasthouden... ;-)