Sponsors

Teuge 4 kan voorsprong niet vasthouden: 1-2

Groen Wit'62 7

2 - 1

SP Teuge 4

Competitie

Mannen zaterdag, 4, 6e klasse 16

Datum

29 oktober 2016 14:30

Accommodatie

Onbekend

Teuge 4 mocht het op zaterdag 29 oktober opnemen tegen Groen Wit 7. Op het fraaie hoofdveld van de Apeldoornse vereniging werd het een wedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft was Teuge de betere ploeg. De bal kon redelijk tot goed in de ploeg gehouden worden en er werden een aantal goede kansen bij elkaar gevoetbald.
Een van deze kansen werd tot doelpunt gepromoveerd door goaltjesdief Hans Droog. Hij wist een puike voorzet van Rob Hagen op waarde te zetten en produceerde de openingstreffer van de middag.

In de rust moest er noodgedwongen wat gewisseld worden. Dit kwam het spel niet altijd ten goede. De bal kon niet meer in bezit gehouden worden en Groen Wit kreeg een steeds groter aandeel in het spel. Zij wisten in de tweede helft helaas tweemaal te scoren waardoor deze wedstrijd jammerlijk verloren ging. Kijken of het volgende week beter kan in de uitwedstrijd tegen Fc RDC 5. We proberen met genoeg mensen te zijn (zoals elke week) en een zo goed mogelijke wedstrijd te spelen (zoals elke week), maar dat lukt natuurlijk niet altijd.

Over 14 dagen zijn we weer te bewonderen op sportpark de Dulmer. Mocht u ons aan willen komen moedigen, dan zouden we dat erg op prijs stellen. U kunt altijd de smoes gebruiken dat u eigenlijk voor het eerste komt. Maar we weten allemaal wel beter ;-)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!