Sponsors

Wondersloffen Wolters brengen Teuge 4 ruime zege

SP Teuge 4

7 - 1

ZVV '56 2

Assist: Tom Dhont
Sjors Wolters (volley)
Assist: Gerrit Kraay
Hans Droog (intikker)
Tom Dhont (penalty)
Ronnie Slijkhuis (afstandschot)

Competitie

Mannen zaterdag, 4, 6e klasse 16

Datum

15 oktober 2016 14:30

Scheidsrechter

Teun Westerik

Accommodatie

Onbekend

De wedstrijd was stevig in handen van Teuge. De verdediging stond deze week als een huis. Er kwam geen muisje door. Invaldoelman Bram kreeg bijzonder weinig te doen. Het middenveld was in handen van de thuisploeg maar echte kansen werden ook niet gecreëerd. Er zou iets bijzonders nodig zijn om deze wedstrijd open te breken. Laat dat bijzondere nu deze week verstopt hebben gezeten in de rechtervoet van Sjors Wolters...

Sjors had (zoals wel vaker) nog andere voetbalverplichtingen en sloot pas in de rust aan. Na aangehoord te hebben wat er aan schortte en op welke positie hij zou invallen - ventrale middenvelder- besloot de routinier om te gaan warmlopen. Na een licht aftastende start van de 2e helft besloot Wolters het eens met een lob te proberen. Hij leek in de handen van de keeper te gaan belanden, maar deze tastte volledig mis. Het spreekwoordelijke hek was van de spreekwoordelijke dam: 1-0.

Daarna was het alleen nog maar Teuge dat de klok sloeg. De goals kwamen nu ineens wel. Sjors wist niet veel later alweer te scoren en ook Dinis pikte zijn goaltje mee na goed wegdraaien bij zijn tegenstander. Niet veel later volmaakte Sjors zijn officieuze hattrick door zijn derde treffer in dezelfde helft te maken. De mooiste goal van de dag kwam op naam van Ronnie Slijkhuis. Na een corner werd de bal afgeslagen en belandde op ongeveer 22 meter al stuiterend voor zijn linkervoet en hij haalde in 1x vol uit. De bal vloog snoeihard tegen de touwen achter de kansloze doelman. Hans Droog mocht nog een balletje binnentikken in een leeg doel.

Dan waren er ook nog twee strafschoppen en een eigen doelpunt van Teuge. De eerste strafschop was niet besteed aan Hans Droog. Hij wist de hoek niet te vinden en zijn inzet werd makkelijk gekeerd. De tweede strafschop werd wel onderin de hoek geschoven en leverde dus wel een treffer op. Bij een van de spaarzame aanvallen van ZVV greep Herman in en wilde de bal hard naar voren schieten. Hij zag Ronnie over het hoofd en schoot de bal hard tegen zijn romp en de bal verdween met een lullig boogje in de bovenhoek achter Bram.

Volgende week genieten we even van de herfstvakantie. Op 29 oktober mogen we proberen om de punten op te gaan halen bij Groen Wit. Op basis van de ranglijst zou dat moeten lukken, maar Groen Wit uit is altijd lastig!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!