Beekbergen F3

F-pupillen zaterdag, F7, 5e klasse 34

7 mei 2016 9:00

Thijs Luesink

Onze vaste reporter geniet van welverdiende rust! Dus deze week een verkort wedstrijdverslag van een thuisspelend Teuge F7 tegen Beekbergen F3. Een goede en sterke tegenstander die in de competitie meer punten had verzameld dan Teuge. Dus we konden onze borst nat maken.

Dat ging gemakkelijk met het mooie weer; de zon straalde en het sportpark lag er fantastisch bij! Onze trouwe supporters moedigden het team enthousiast aan, sommige zelfs vanuit het verre Kampen. Jay is helaas nog steeds geblesseerd, maar hij is er iedere week om het team te steunen; top!

Beekbergen werd in de beginfase overrompeld door de inzet van het team, het goede samenspel en de strakke passing. Al snel stonden we met 1-0 voor, maar Beekbergen was niet naar Teuge gekomen om zomaar op te geven. Dus niet lang daarna stond het weer gelijk. Het team liet de kopjes niet hangen maar zette er nog een tandje bovenop. Binck loopt de laatste weken 1-op-1, dus ook vandaag pakte hij weer zijn goaltje mee. Luis schoot een wereldgoal van afstand binnen, en ook Leah schoot er weer een binnen.

Beekbergen kwam goed uit de startblokken na de rust en prikte al snel een doelpunt. Jarno verdedigde weer robuust en voorkwam een aantal counters van Beekbergen. Jesse werkte keihard voor het team en zag zijn inzet in de tweede helft beloond. Een strak schot in de hoek na een fijne voorzet van Thom, die ook zelf nog een doelpunt scoorde. In de slotfase voorkwam Johan met strak keeperswerk nog een doelpunt van Beekbergen. Zo stond de eindstand op het scorebord: 7-2! Op naar de volgende week :-)