12'
Victor Smeets (penalty)

Mannen Zaterdag reserve, 6, 6e klasse AR

18 september 2010 14:30

Teuge verliest 1ste competiewedstrijd van ZVV'56 met 4-1. Voorafgaand werd er door ZVV al veel gesproken over de wedstrijd de week ervoor tegen Sp-Teuge 4 waar volgens ZVV de scheidsrechter zeer partijdig floot. Dat dit bij ZVV ook gebeurt bleek vandaag. Wel fluiten maar 25 overtredingen waarbij spelers van ZVV doelbewust de enkels van Sp-Teuge zochten bleven onbestraft. Dieptepunt van het scheidsrechterlijk dubieus fluiten was het affluiten van de doorgebroken Gerard Pannekoek omdat een ZVV speler een scheldwoord gebruikte in de 16 van Sp-Teuge. Lag het dan allemaal aan de scheidsrechter? Nee daarvoor verdedigde Teuge te naief. Doelman Hans Droog keepte wederom fantastisch. ZVV kwam ondanks dat Dick Ormel voor buitenspel vlagde op 1-0 voor maar door een makkelijk gegeven penalty aan Teuge stond het bij rust 1-1. Na rust pakte ZVV de zaken harder en beter aan gesteund door de scheidsrechter. Herman Buitenhuis moest na een akkefietje op het matje komen waarbij de getergde speler van ZVV even later doelbewust Gerrit Wissekerke op de hakken trapten.  Kansen kreeg Teuge ook via Gerard Pannekoek en Victor Smeets maar goed keeperswerk van ZVV zorgde voor een 4-1 nederlaag.