Joey Meijboom (penalty)

F-pupillen zaterdag, F2, 2e klasse 07

20 februari 2016 9:00

Duncan Rib

Zaterdag 20 februari om 9 uur stonden we weer allemaal klaar voor de 2de competitie wedstrijd tegen SEH F2 uit Heerde.

We hadden vandaag hulp van Niels vd Lugt omdat Daniel afwezig was.

De wedstrijd begon met Ingmar op het goal, meteen ging iedereen er hard tegen aan want we wouden natuurlijk weer winnen na de mooie overwinning van vorige week.

We hadden de bal goed onder controle en bleven de hele tijd aan de “goede” kant van het veld spelen maar de tegen standers gaven genoeg weerstand dat we echt ons best moesten doen. In de 4de minuut had Joey de bal en kon hem mooi voorgeven aan Steyn dit resulteerde in de 1-0.

De regen kwam intussen met bakken uit de hemel maar jullie bleven door strijden nat of niet de jongens hadden een doel voor ogen….Winnen!! Ze speelde super over en samen.

Helaas had de tegenstander het zelfde einddoel als wij. In de 14de minuut brak er één van SEH door waardoor de wedstrijd op een 1-1 gelijk spel kwam.

Gelukkig konden we de bal snel weer veroveren en kwamen we voor de goal van de tegenpartij Joey  kwam ten val en hieruit volgde een penalty, die werd genomen door Joey en hij scoorde, de 2-1 was een feit.

Niet lang daarna volgde de Rust.

2de helft met Joris als keeper gaan we er opnieuw voor…… maar de jongens waren moe en nat en dit merkte je aan ze.

De jongens van SEH waren wat ruiger aan het spelen deze helft waardoor er veel valpartijen waren.

We bleven gelukkig aan de “goede” kant spelen en hadden duidelijk meer bal bezit. Helaas kreeg een speler van SEH de bal en braken ze zo door de verdediging heen dit bracht de stand op 2-2.

De rest van de wedstrijd waren we veel aan het overspelen en met man en macht aan het proberen om er nog minstens 1 goal in te krijgen helaas wou dit maar niet lukken.

De eindstand van deze wedstrijd bleef dan ook steken op de 2-2.

Toppers jullie hebben super goed gespeeld en ontzettend jullie best gedaan!!