85'

Mannen Zaterdag reserve, 6, 6e klasse AR

27 november 2010 12:30

H. van Loyhuizen

Eindelijk 1ste overwinning voor Teuge 6. Wat er al weken aan zat te komen lukte vandaag. 8-0 tegen ZVV'56  waar uit met 4-1 van werd verloren.

Al direct zat het mee voor Teuge vanaf de aftrap speelde Rob Kuiper en Victor Smeets prima samen in de spits. Dit resulteerde in de 1ste minuut al in een vroege voorsprong. Er lag veel ruimte achterin bij ZVV waar Rob en Victor deze wedstrijd wel raad mee wisten. Voor de rust 3-0 en na de rust werd de score opgevoerd tot 8-0.

Geen tegendoelpunt door goed verdedigend werk en de prima keepende Hans Droog.

Op naar meer overwinningen. Hans Wilbrink komt eraan, hij is weer aan het trainen, vandaag werden ook Sjaak Dijkhof en Percy nog gemist.