E-pupillen zaterdag, E5, 4e klasse 31

8 november 2014 9:00

Scheidsrechter

Robert Jan Kruit

Afgelopen zaterdag (8 november 2014) stond de wedstrijd SP Teuge E5 – Robur et Velocitas E10 op het programma. Dit beloofde een zware wedstrijd te worden, want Robur staat tweede in onze klasse. Colin was er vandaag helaas niet bij, dit betekende dat we 9 gemotiveerde jongens op het veld hadden staan bij de warming up.

Om 9.00 uur werd er afgetrapt en wat we hadden verwacht was waar. Robur was een goed voetballende ploeg en Teuge zou het zwaar krijgen vandaag. Binnen twee minuten lag de eerste bal al in het Teugse doel. Het was een goede aanval van Robur die vrij binnengetikt kon worden bij de tweede paal. Ondanks dat Robur al na zeven minuten spelen op een 0-2 voorsprong kwam was Teuge niet minder dan Robur. De scheidsrechterbegeleiding op Teuge vond dat Teuge meer in de aanval was. Teuge had alleen het probleem dat de jongens van Robur makkelijker grote kansen konden creëren en makkelijker een doelpunt konden maken. De jongens van Teuge vochten als leeuwen en deden hun uiterste best om de wedstrijd te winnen. Er werd goed gevoetbald en iedereen verdiende een dikke voldoende. Ondanks de Teugse strijdlust stond het vlak voor rust 0-5 voor Robur. Gelukkig kreeg Alex in de allerlaatste minuut van de eerste helft de bal voor zijn linkervoet en zette de ruststand op 1-5. In de tweede helft leverde de jongens van Teuge net zo veel strijd als in de eerste helft. Ondanks dat er kansen over en weer waren, maakte Robur nog twee doelpunten en kon de goed fluitende scheidsrechter het eindsignaal geven. Ondanks het 1-7 verlies hebben de jongens van Teuge hun uiterste best gedaan en kunnen ze met een opgeheven hoofd het veld verlaten. Op naar volgende week als Epe onze tegenstander is.