Mannen zaterdag, 4, 5e klasse 12

8 november 2014 14:30

Scheidsrechter

Toon Leerkes

Het spel was vorige week een stuk beter, maar dat leverde helaas geen punt op. Nu was het, vooral in de eerste helft, een stukje minder maar boekte Teuge 4 wel een verdiende grote overwinning: 7-4. De hekkensluiter van de 5e klasse toonde aan waarom het zo laag staat. Veel foute passes, weinig tot geen beweging, en een bedroevend laag tempo. Teuge had een helft nodig om zich aan dit niveau te onttrekken.

In de eerste helft was ons tempo ook te laag. Gr. Wit speelde met de verdedigers praktisch oo de middenlijn en dat was wennen. In 45 minuten tijd werd er wel 18x buitenspel gelopen (gevlagd). Door een paar slimme passjes kwamen de eerste grote kansen aan het einde van de eerste helft voor de thuisploeg. Erik Prins wist hard binnen te schieten en Jonni profiteerde van een goede loopactie van Nanni en had de bal voor het intikken. Ruststand: 2-0.

Na rust speelde Teuge, in de blauwe shirts voor deze gelegenheid, een stuk beter. Meer beweging, meer dreiging, minder buitenspel en meer doelpunten! Het lobje van Erwin was fraai, de knal van Prins met links uitstekend en de onterecht afgekeurde goal van Richard Mulder zuur. Groen Wit had een prima spitsje meegenomen die van wat onoplettendheid en een hobbelig veld wist te profiteren. Hij scoorde er maar liefst 4, waarvoor hulde.

Lekker nagenieten van deze zevenklapper! Volgende een vrije speelronde, dus een extra weekje om hier bij stil te staan.