30'

E-pupillen zaterdag, E5, 4e klasse 31

1 november 2014 9:30

Op deze schitterend mooie 1e novemberdag kwamen onze jongens vol goede moed

aan bij SV Terwolde om een lekker potje te gaan voetballen. Nadat de scheidsrechter

heeft gefloten werd er afgetrapt en was het de thuisclub die vol op de aanval ging; onze

jongens leken nog niet echt wakker. Het was dan ook Terwolde dat al in de 4e minuut de 1-0 voorsprong kwam en niet veel later na een mooie aanval in de 10e minuut de 2-0 wist te scoren. Na de eerste 20 minuten kwamen de jongens wat meer in het spel, echte kansen bleven nog uit. Vlak voor de rust kwam Teuge na een mooie aanval over 3 schijven vlak bij een doelpunt; het schot van Krijn ging net over. Ruststand 2-0.

Na een heldere speech van Bram voor de boys en de nodige slokken water werd er gestart met de tweede helft. Het was Terwolde dat na een mooi schot in de 30e minuut op de 3-0 voorsprong kwam. Hierna begon het voetbal bij de Teuge boy's toch wat beter te worden en Terwolde begon te verzwakken en in te zakken. in het laatste kwartier werden er nog heel wat kansen gecreëerd en hadden Finn, Peter en Jasper pech met de afwerkng. De verdiende goal bleef uit.