7 - 1

SP Teuge JO9-2JM

F-pupillen zaterdag, F2, 3e klasse 22

25 oktober 2014 9:30

Thuiswedstrijden worden gewonnen maar met de uitwedstrijden heeft de F2 het moeilijk. Dit keer stond de uitwedstrijd tegen ZVV F1 op het programma. Ruben was er vandaag niet maar de nieuwe aanwinst Daan Toet kwam het team versterken. Met een klein zonnetje verzamelde de toeschouwers zich rondom  het veld. Martijn besprak met de boys in de kleedkamer de opstelling en tactiek. De wedstrijd kon beginnen. Vol goede moed werd er afgetrapt.

ZVV ging voortvarend van start en al snel stond Teuge op achterstand. Hoe zou Teuge hierop reageren. Na een mooi opgezette aanval haalde Tieme uit maar helaas, op de paal. Dit gaf het team moed maar het wilde maar niet lukken. Passes kwamen niet aan, aanvallen werden geblockt en voor rust was het al 0-5 voor ZVV.

Kon Martijn de boys motiveren in de pauze en het tij keren voor de 2e helft? ZVV was echter niet van plan op te geven en was in de winning mood. Joey, onze keeper, had het druk en stond enorm zijn best te doen en had verschillende mooie reddingen. Ondertussen was de achterstand opgelopen naar 7-0.

Gelukkig bleef Teuge hopen en aandringen om door de verdediging van ZVV te komen en daar creërde Teuge een kans en met een uithaal kwam deze aanval tot een eind toen Lars helaas de paal raakte. Teuge kreeg de bal er maar niet in. Kort daarna deed zich weer een kans voor en maakte Kyran een prachtig doelpunt, 7-1. Grappig om te zien was dat de hele F2 dit doelpunt vierden met elkaar alsof ze kampioen waren geworden. Het is super leuk dat ze dit als team zo beleven als er gescoord wordt. Volgende week in eigen huis maar de overwinning weer opeisen en we feliciteren ZVV met haar overwinning.