71'
73'

B-junioren zaterdag, B2, 4e klasse 25

24 september 2014 19:30

Een avond wedstrijd om snel te vergeten. Ondanks de 13-1 overwinning was het spel van Teuge B2 niet heel erg super. Er waren enkele momenten dat er leuk gespeeld werd. Tegenstand was er echter niet. Dit halve meisjes team gecombineerd met enkele C-spelers was meerdere maatjes te klein. Denk toch dat het knappe uitelijk van de tegenstandster de jongens van de B2 toch te veel afleiden. Vooral Jesse Hagen was erg onder de indruk :-)

De regen kwam met bakken uit de lucht. Gelukkig konden de supporters overdekt de wedstrijd volgen!

De eerste helft begonnen we matig. We gaven zelfs een paar kansen weg. Achterin hadden een paar spelers ook moeite om de bal onder controle te krijgen. Slechte aannames leiden tot gevaarlijke momenten. Afspraken werden niet na gekomen qua positie spel. De middenvelders kropen bij elkaar op schoot zo ongeveer en voorin werd totaal niet breed gehouden.

Ondanks de rommelige eerste helft gingen we met een matige 3-0 de rust in. In de rust wat wissels toegepast en de speelwijze omgezet naar een 1-3-4-3 opstelling. Duidelijke instructie gegeven aan iedereen om de bezetting op het veld groot te houden en in de tweede helft kwam de doelpunten machine eindelijk op gang.

Toch wel complimenten geven aan Lukas, waarvan ik vond dat hij (tot zo'n 10 minuten voor tijd) met kop en schouders boven de rest uitstak. Dit blijkt ook wel uit cijfers 3 doelpunten en 4 assists. Daarnaast had hij bij ieder doelpunt (behalve het eigen doelpunt van Julian Witteveen die ook heel graag wilde scoren) een aandeel.

Ook het wonderschone afstandsschot van Lyndon mocht er zijn! Van 40 á 45 meter schoot hij de bal schitterend in de goal!

Nu op naar Terwolde. Zaterdag 4 oktober uit om 14:00 uur. Eigenlijk word dit de eerste echte krachtsmeting vermoed ik en dan weten we of we bovenin gaan mee draaien deze competitie!