7 - 5

SP Teuge JO11-2JM

E-pupillen zaterdag, E2, 2e klasse 17

20 september 2014 9:45

Een uitwedstrijd naar Warnsveld betekent vroeg op pad. Om 8:30 werd er verzameld bij de KFC om pas om 9:45 te voetballen. Iedereen was keurig op tijd, dus we konden op tijd vertrekken.

Warnsveldse Boys is koploper na 1 wedstrijd met 10 doelpunten voor. Iedereen moest dus vanaf het begon scherp zijn. Dit lukte niet helemaal. Al snel werd er een doelpunt geïncasseerd door een van richting veranderd schot. Nogmaals werd iedereen tot de les geroepen vanaf de kant en dit resulteerde in een goal van Tijn. Een mooie voorzet werd door Tijn in 1 keer op doel geschoten. De keeper liet de bal los en rolde net over de lijn. Vervolgens opnieuw een snelle aanval van Teuge. Tijn nam een bal uit de lucht op zijn slof, keeper kon hem alleen wegtikken en de alerte meegelopen Tygo schoot de bal overtuigend binnen; 1-2. Helaas werd de voorsprong niet lang vastgehouden en werd de rust gehaald met 2-2.

Na de rust kwamen zowel Teuge als Warnsveldse Boys regelmatig gevaarlijk voor elkaars doel. Warnsveld was de eerste gelukkige, 3-2. Vervolgens was het Tim H. die een mooie goal maakte. 3-3. Hierna was het Warnsveld die doordrukte met 2 doelpunten verschil afstand nam; 4-3 en 5-3. Voetballend was Warnsveldse Boys iets sterker, dus de trainers namen al genoegen met de nederlaag. De spelers van Teuge echter (nog) niet. Teuge bleef strijden voor alle ballen en gingen stevig de duels in. Het lukte om opnieuw gelijk te komen. Tijn tikte een afgeketst schot in de goal en Tygo gaf het laatste tikje van een schot van Chiel. 5-5! Wat een knappe prestatie.

Helaas kon Teuge E2 dit niet zo houden en werd er nog 2x gescoord door Warnveldse Boys. Als de spelers dit kunnen blijven opbrengen, dan wordt het nog een leuk seizoen in de 2e klasse.

Top, jongens. Op naar de volgende wedstrijd!