Sp. Teuge C1 door naar volgende ronde in de beker

C-junioren, C1, Groep 2 21

16 september 2014 18:30

Scheidsrechter

Marcel Heimgartner

Sp. Teuge C1 trad in de laatste poulewedstrijd aan tegen sv Twello C1. Beide teams stonden op 6 punten na twee wedstrijden. Het doelsaldo van de Twellonaren was aanmerkelijk beter wat inhield dat alleen winst telde.

Na een eerste helft waarin Sp. Teuge beter was maar dit niet omzette in doelpunten werd gerust met een 0-1. Een stand dat uitschakeling zou betekenen.

In de rust werden scenario's doorgenomen wat te doen bij een blijvende achterstand, alleen de winst zou een volgende ronde betekenen.

Redelijk snel werd de aansluitingstreffer gemaakt door Steef. Via een assist van Wiert passeerde Steef op een mooie wijze de keeper van sv Twello.

Alles of niets. Stan ging tussen de linie spelen en we veranderde van formatie,we namen risico.....

Het opportunisme werd beloond, in de slotseconde wist Chiel met een werkelijk briljante goal(afstandsschot in de verre kruising) de 2-1 te maken. Hectiek allom bij de tegenstander...maar overall blijdschap met het behalen van de winst en de volgende ronde!

Wat een strijd, inzicht en teamprestatie is er geleverd door dit team!

Trots is het juiste woord wat ik had ten aanzien van het team.

Na vier wedstrijden nog geen nederlaag! En belangrijker, individuele spelers maken progressie!