SV Twello E2

E-pupillen zaterdag, E2, 2e klasse 17

13 september 2014 10:00

René de Boer

Vandaag was het dan zover. De eerste competitiewedstrijd in de 2e klasse. Na twee zware nederlagen voor de beker (10-0 en 10-2) tegen 2e-klassers beloofde het een pittige wedstrijd te worden. En dat werd het.

Teuge begon prima aan de wedstrijd, maar het was toch Twello dat scoorde. Nog in de eerste helft werd het gelijk, omdat Tijn helemaal vrij voor de keeper kwam en in twee instanties de bal keurig naast de keeper in het goal kon werken. De rust werd gehaald met 1-1.

Na de rust begon Teuge opnieuw sterk en dit resulteerde zowaar in een voorsprong: 2-1. Het was Chiel die goed doorging en prachtig inschoot. Hulde! Na deze goal begon Twello beter te spelen en vooral veel aan te vallen. Het was Jeremy die met katachtige reddingen Teuge overeind liet staan. Helaas lukt het niet om de goal helemaal schoon te houden. Een vrije trap in de kruising, kon helaas niet gekeerd worden; 2-2.

Met hard werken van iedereen en goed overspelen lukte het om het puntje te behouden. Zelfs op het eind werd bijna nog de winnende gescoord. Fantastisch begin van de competitie. Dat belooft nog wat.