Sponsors

#8 CSV Apeldoorn F9 - SP Teuge F5

csv Apeldoorn F9

4 - 1

SP Teuge JO9-5G

Competitie

F-pupillen zaterdag, F5, 5e klasse 40

Datum

12 april 2014 11:00

Accommodatie

Sportpark Noppenweide
Meester Holtropstraat 3
7695TW
BRUCHTERVELD
tel. 0523-231822

Zaterdag 14 april speelde het team  van F5 Teuge tegen CSV. De jongens hadden er zin in. Dit seizoen gaat ons team steeds beter. De tactiek die de begeleiders Martijn en Joris hebben uitgewerkt en de goede trainingen door Stefan werpen echt hun vruchten af. De gezamenlijke yell klonk heel sterk en op volle kracht gingen de jongens van start.  

Het team van CSV was goed en speelde g
elukkig heel sportief. De aanvallers gingen meteen naar voren maar helaas maakte CSV in de 5e minuut het eerste doelpunt. Dat liet ons team niet op zich zitten en Lenno ging als een speer en maakte een doelpunt voor Teuge. Mathijs was het baken van de verdediging en bleef steevast in de buurt van het doel. Hij hielp Ralph ook met aanwijzingen hoe te keepen. Super!

De aanvallers Lars en 
Lenno wisten verschillende keren de tegenpartij te verrassen door uit te breken, helaas kwam daar geen doelpunt uit voort. Mathijs, Julian en Bram wisten ook een paar keer de bal af te weren toen die dicht bij ons doel kwam. Thomas, Daan en Leon speelden ook goed over, kregen de bal weg van de tegenstander. Het werd spannend toen CSV toch voorbij de verdediging kwam, gelukkig werd de doelpaal geraakt. Daarna redde Ralph Teuge door een bal te onderscheppen. Helaas scoorde CSV een 2e doelpunt. De goede verdediging van Mathijs en een redding van Ralph zorgden ervoor dat ze met deze stand (2-1) de pauze in gingen.

Na de rust ging ons team vol moed de wedstrijd weer in. Ze wilden echt scoren. Lars ging fanatiek in de aanval. Ook Joran deed vol enthousiasme mee in de aanval. Samen met Leon werd er goed overgespeeld. De samenwerking was prima, iedereen hield het overzicht. Met als focus richting doel van de tegenstander. Ook JoranBram en Daan waren goed aan de bal. Helaas hadden we te maken met een goede tegenstander en ze hadden echt een paar super voetballers in hun team. Onze jongens moesten flink heen en weer rennen om aan de bal te blijven of te komen. Er werd lekker over gespeeld en de verdedigers waren zeer alert. 

Toch lukte het CSV om een 3edoelpunt te scoren. Het werd nu erg spannend, zouden wij nu een doelpunt makenJulian zorgde voor een super afweer maar CSV was nu zo op dreef… een 4e doelpunt voor hen. Onze jongens lieten dat niet op zich zitten, Lenno en Thomas schoten naar voren. Vastbesloten een goal te maken. Jammer genoeg lette de verdediging van CSV goed op en lukte het niet om te scoren. Toch onderschepten wij de bal opnieuw en Lars was weer op volle kracht naar voren.

De spanning steeg, F5 gaf alles wat er nog in zat. CSV natuurlijk ook en het was een paar keer nog erg spannend. Ralph stopte gelukkig nog een stevige aanval door CSV en gooide de bal ver het veld in. Bram liet zich ook zien in een goede aanvalsactie, snelle jongen. Jammer genoeg zorgden al die goede aanvalle
n net niet voor een doelpunt maar de spirit was super. Ons team F5 heeft zich van zijn beste kant laten zien.

De jongens hebben super gespeeld maar hadden een goede tegenstander met CSV. Gelukkig hebben ze veel plezier gehad in deze wedstrijd. En wij als supporters ook! Heerlijke zon erbij, nog leuker. :-) Joris en Martijn, bedankt weer voor jullie top begeleiding!

Emmy Stelling

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!