60'
Assist: Remco Zeën

C-junioren zaterdag, C2, 4e klasse 25

5 april 2014 15:15

Vriendschappelijk werd er al gewonnen na de winterstop, maar in competitie verband bleven de overwinningen uit. Gelukkig was daar er na 2 verlies partijen en 3 gelijke spelen eindelijk een verdiende overwinning voor de C2.

De wedstrijd begon veel te slap. Bijna standaard bij de C2 helaas. In de 4e minuut stond een verdediger van de C2 te slapen waardoor buitenspel werd opgeheven en kwam Robert Jan tevergeefs oog in oog te staan met 3 man van Schalkhaar 1-0.

Na een kleine kans voor Teuge C2, zette Julian Witteveen in de 10e minuut Sander Arentsen vrij voor de keeper en kon gelukkig de gelijkmaker inschieten. Daarna werd er aardig gevoetbald en via een mooi cross bal van Melvin Sileon kwam Joran Sinke vrij voor de keeper en handelde dat beheerst af 1-2!

De vreugde was van korte duur omdat er helaas weer een verdediger stond te slapen van Teuge C2 en kwamen er weer een 2 tal spelers van Schalkhaar voor Robert Jan Kruit die 2-2 niet kon voorkomen. Schalkhaar bleef gevaarlijk en de verdediging van C2 maakte in de 28e weer dezelfde fout door niet snel genoeg om te schakelen en de 3-2 van Schalkhaar was een feit.

Na rust kwam Teuge gelukkig weer meer op dreef. De eerste 15 minuten werd er weer aardig gevoetbald en in de 39e minuut plaatste Melvin weer de bal goed bij Joran in de voeten, die 1 op 1 op de keeper kwam, 3-3. Nog geen 3 minuten later was het Robert van Bruggen die Joran vrij zette voor de keeper en hij kon zijn 3e doelpunt van de dag scoren! Daarna zette Schalhaar meer en meer aan en waren er behoorlijk wat spannende momenten voor Teuge.

Het was rommelig en we kwamen er moeilijk uit. Iedereen werkte hard en keer op keer bewezen de jongens van de C2 hun verdedigende kwaliteiten. Na deze wedstrijd zijn we na Wijhe de minst gepasseerde verdediging uit de competitie.

Gelukkig was daar een mooie solo van Remco Zeën in de 60e minuut. Uiteindelijk bereikte hij Joran die de 5e voor Teuge C2 van de dag maakte! De overwinning kon niet meer uitblijven. Ondanks het aanzetten van Schalkhaar vonden zij niet meer het goal. Helaas was er nog een gele kaart voor Justin Deelman in de 65e minuut. Volgens de scheidsrechter schopte hij na... Hij was alleen de enige die dat had gezien... Gelukkig voor het zakgeld van Justin is de gele kaart niet op het wedstrijdformulier terecht gekomen.

Mooie overwinning. Eindelijk en verdiend voor de jongens van de C2. Nu deze lijn doorpakken!