Voorst F2

F-pupillen zaterdag, F5, 5e klasse 40

29 maart 2014 9:00

Pacho Bennink

Op deze zonnige zaterdagmorgen verzamelden onze jongens zich in de kleedkamer, ervan overtuigd om 3 punten bij te kunnen schrijven. Immers de tegenstander staat maar op de zesde plaats in de competitie. Onderweg vroeg Thomas zich al af met hoeveel doelpunten ze zouden gaan winnen.

Nadat het veld in gereedheid was gebracht, kon de wedstrijd beginnen. Onze jongens gingen gelijk fel van start, om zo snel mogelijkmet een mooie doelpuntenreeks te kunnen beginnen. Voorst werd gelijk flink onder druk gezet en moest alle zeilen bijzettenNa 5 minuten wist Ralph de score reeds te openen met eenprachtig doelpunt (1-0).

Hierna werd Voorst wakker en begonnen ook steeds beter te voetballen. Aan beide zijden ontstonden er diverse kansen die niet benut werden. De verdedigers van Teuge hadden hun handen vol aan de aanvallers van Voorst. Onder leiding van Matthijs werd de ene na de andere aanval afgeslagen. Uiteindelijk, na 12 minuten, wist Voorst toch de gelijkmaker te scoren (1-1)Onze jongens waren hierdoor even van slag en daardoor kon Voorst de overhand nemen en een paar minuten later op voorsprong komen (1-2)Net voor het rustsignaal kon Voorst met een goed uitgespeelde aanval de stand op (1-3) brengen.

Tijdens de rust, werden onze jongens nog even flink aangespoord om er nog eens flink tegen aan te gaan in de tweede helft. Onze jongens hadden in de eerste helft ook de nodige kansen gehad, dus alles was nog mogelijk. Dit leek te werken want onze jongens gingen er gelijk flink tegen aan en creëerden gelijk een aantal mooie kansen die helaas het doel mistenNa 8 minuten krijgt Lenno een prachtige kans als hij alleen voor de keeper van Voorst komt. Helaas springt de bal net iets te ver voor hem uit,  waardoor de keeper nog net op tijd kon ingrijpen. Voorst herpakt zich en begint steeds beter te voetballen en komt steeds vaker in de buurt van het doel van Teuge. Beide partijen vechten voor wat ze waard zijn en hierbij wordt enig duw en trekwerk niet geschuwd.

De verdediging van Teuge wordt zwaar op de proef gesteld en ondanks dat ze vele aanvallen konden afslaan, is het na 13minuten toch Voorst dat weet te scoren (1-4). Kort voor het eindsignaal maakt Voorst het af en zet de eindstand op (1-5) Onze jongens hebben zich vandaag kranig geweerd, maar helaas was Voorst vandaag de betere ploeg en gaat verdiend met onze 3 punten naar huis.