F-pupillen zaterdag, F5, 5e klasse 40

15 maart 2014 10:15

Scheidsrechter

Dick

Na een week van mooi weer is het deze zaterdagmorgen koud en guur met een stevige wind. Desondanks gaan onze jongens vol goede moed het veld op. Alle wedstrijden na de winterstop hebben ze gewonnen en dat geeft zelfvertrouwen! Zouden we vandaag naar de eerste plaats in het klassement opschuiven? De tegenstander van vandaag is SC Klarenbeek F4. Zij staan achtste, dus die moeten we aankunnen!

We gaan er vanaf de eerste minuut vol in, terwijl het lijkt of de tegenstander nog wakker moet worden. Dat wordt al in de derde minuut beloond, als Lenno de eerste bal in het doel trapt. De tegenstander schrikt hier blijkbaar van, want ze komen in actie en scoren in de tiende minuut een tegendoelpunt. Dit was niet wat onze jongens in gedachten hadden en ze gaan nog fanatieker voetballen. In de 15e minuut kan Lars een mooie goal maken, mede door een onhandige actie van de keeper van Klarenbeek. Bij de aftrap vanaf de middenstip bemachtigt Teuge al meteen de bal weer en kan Lenno in één streep naar het goal voor nog een doelpunt. De stemming zit er nu goed in en een paar minuten later benut Lars een mooie kans, zodat het net voor rust nog 4-1 wordt.

Na de rust is Klarenbeek helemaal wakker en ze spelen voor wat ze waard zijn. Dit maakt er een mooie wedstrijd van want de partijen zijn aan elkaar gewaagd! Er zijn kansen van beide zijden, maar de keepers staan hun mannetje en houden alle ballen tegen. Helaas kan Klarenbeek in de 15e minuut van de tweede helft toch nog een kans benutten, zodat het 4-2 wordt. Gelukkig blijft het hierbij en kunnen onze jongens weer 3 punten bijschrijven. Op naar de eerste plek in het klassement!