Teuge 4 heeft geen "mooi-weer-voetballers" - Sportclub Teuge

Sponsors

Teuge 4 heeft geen "mooi-weer-voetballers"

csv Apeldoorn 8

4 - 0

SP Teuge 4

Speler Csv Apeldoorn (intikker)
22'
Speler Csv Apeldoorn (schot)
55'
Speler Csv Apeldoorn (penalty)
65'
Speler Csv Apeldoorn (schot)
82'

Competitie

Mannen zaterdag, 4, 5e klasse 14

Datum

8 maart 2014 15:00

Accommodatie

Onbekend

'Kansloos. Dramatisch. Leek nergens op. Als het zo verder gaat, dan stop ik ermee'. Zomaar wat kreten die in kleedkamer 8 van CSV Apeldoorn afgelopen zaterdagmiddag te horen waren na een verschrikkelijk slechte pot voetbal van Teuge 4. Waar het aan gelegen heeft, wordt grondig bestudeerd door leiders Hans en Ruben die op maandagavond vast even bij elkaar komen om dit te analyseren of om de kater even weg te spoelen.

Techniek, passing, positiespel, kaatsen, kansen creëeren.....alles wat voetbal zo mooi kan maken, ging mis bij Teuge 4. Lag het aan het kunstgras? Stond de zon te fel te branden? Was de verkeerde opstelling gekozen? Zeg het maar! Een ding staat nu wel vast: Teuge 4 heeft geen mooi-weer-voetballers. Het schitterende weer zette alleen CSV 8 aan tot mooie daden.

Er waren nog wel 16 jongens op komen draven voor deze wedstrijd. Zo gaat dat met mooi weer, dan keren sommigen terug uit hun winterslaapje. Daaruit werden er 11 gekozen om te beginnen. Deze 11 hadden in de rust allemaal gewisseld kunnen worden, want het leek niet eens op voetbal. Aannames mislukten volledig, inspelen lukte niet en als het al eens lukte...dan kon de bal niet gecontroleerd worden. Zelfs met dit abominamele spel kwam Teuge tot 2 kansen. Deze werden, geheel in lijn van deze wedstrijd, gemist.

Na rust kwamen er de nodige wissels in, maar zij konden het tij ook niet keren. Apeldoron liep zelfs makkelijk uit van 1-0 naar 4-0. Daar kon Teuge weinig tegenover plaatsen. Omdat bij CSV iedereen graag een doelpuntje wilde maken, onstond er de nodige ruimte voor Teuge om toch een paar kansen bij elkaar te sprokkelen. Maar u raadt het al.....geen goals.

Na 90 minuten met de staart tussen de benen weer vertrokken. Op een hoopje gespeeld... Teuge 4 moet nu zelfs naar onderen gaan kijken op de ranglijst. Het zal toch niet zo zijn dat wij gaan degra......brrr....

Volgende week geen wedstrijd voor Teuge 4. Even een weekendje bezinnen en daarna met frisse moed opnieuw beginnen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!