Sponsors

Jonge honden sluiten kalenderjaar af in Heerde.

SEH O 23

3 - 1

SP Teuge O 23

Datum

17 december 2013 20:00

Accommodatie

Sportpark Noppenweide
Meester Holtropstraat 3
7695TW
BRUCHTERVELD
tel. 0523-231822

Als er voor de  meeste elftallen een rustpauze is ingetreden, gaan de jongens van onder de 23 nogmaals de wei in. Op het programma staat SEH uit Heerde tegen Teuge.

 

Op het mooie complex in Heerde is ook een prima veld neergelegd (van kunstgras) zodat er nog steeds gebald kan worden. Helaas waren we niet geheel op “oorlogssterkte”, zodat een aantal jongens niet op een vertrouwde plek starten. Dit resulteerde dan ook in een paar kansen voor de tegenpartij, maar met veel inzet en vakkundig opruimen, bleven we toch knap overeind. Na 16 minuten kwamen we zelfs op voorsprong door een mooie goal van Jordy.

Nog niet helemaal bij de les door dit doelpunt, viel 2 minuten later de gelijkmaker. Doordat de trainer (Joris) driftig stond te coachen, werd alles weer netjes op zijn plek gezet en konden we weer ten strijde trekken. Over en weer kwamer er wat kansjes, waarvan er nog één werd benut, helaas niet door Teuge.

 

In de rust werd er wat gewisseld en je zag in de tweede helft dat dit wat beter uit de verf kwam, al was het bijna vanaf de aftrap alweer raak en wederom niet voor/door Teuge. In de tweede helft hadden we de zaak achterin beter voor elkaar, over en weer kwamen er nog wat kansen, maar gescoord werd er helaas niet meer.

Helaas voor de 10 supporters (mooi dat die meekwamen) geen overwinning, maar wel weer mooie duels met leeftijdsgenoten.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!