7 december 2013 9:00

Scheidsrechter

Roy Driessen

TEUGE F5 SPEELT SPETTEREND !

Zaterdag 7 december mochten onze jongens van F5 eindelijk weer de wei in. In alle vroegte verzamelden onze jongens zich in het clubhuis van Teuge. Het was erg koud. Daarna werd er gezamelijk omgekleed en werden de mannen toegesproken door Martijn en Joris. De laatste tactiek werd doorgesproken en daarna op naar het veld. Het veld was erg nat en moeilijk bespeelbaar. Bram had de eer om de aanvoerdersband te dragen en voorop te gaan in de strijd met Voorwaarts F4. Voorwaarts stond slechts 2 punten boven onze jongens. er lagen dus kansen om een stunt uit te halen!

Onze jongens begonnen flitsend aan de strijd. Ze zochten gelijk de aanval op en al na een paar minuten lag er een kans op de eerste treffer. Helaas was het schot van Ralph net te zacht, maar het beloofde veel goeds. Daarna ging het spel in snel tempo van de ene kant van het veld naar de andere kant, en onze jongens moesten flink lopen. Ook voorwaarts kwam dicht bij ons doel. Maar gelukkig wisten Mathijs en Daan alle ballen goed tegen te houden. Een verdwaald schot werd dan ook makkelijk gepakt met een mooie redding van Joran. In de eerste helft werd het een echt middenveld gevecht en Lars, Thomas en Lenno moesten flink vechten op het veld. Maar bij de rust was er een mooi resultaat: 0-0

Na een kort overleg en met onze prachtige groeps spreuk begonnen de mannen aan de 2e helft. Julian mocht in het doel staan dit keer. Onze tegenstanders begonnen goed aan de 2e helft en al gauw moest Julian de eerste redding doen. Toch hielden de jongens goed stand. Lars  en thomas rukten op langs de zijlijn om een mooie aanval van Teuge in te luiden, helaas werd het schot gekeerd. Bram ving de bal op en bracht hem opnieuw in voor het doel, helaas werd de bal gepakt door de keeper. Na een snelle uitbraak van voorwaarts wisten onze mannen de jongens van voorwaarts niet langer tegen te houden en werd het eerste doelpunt van de wedstrijd gemaakt. 1-0 achter !

Dat was balen, vooral omdat de jongens erg goed op dreef waren. Gelukkig lieten zij de moed niet zakken en gingen vol goede moed op zoek naar de gelijkmaker. Voorwaarts kwam haast niet onder de druk van onze jongens uit en de schoten volgden elkaar in hoog tempo op. Helaas bleef een echt gericht schot achterwege en strandden de ballen in de doelmond van Voorwaarts. Tegen het einde van de tweede helft was de energie van de jongens op en scoorden onze tegenstanders de 2-0. Twee minuten later was de westrijd afgelopen en was het tijd voor de penalty reeks. Ook deze werd door onze tegenstanders beter genomen.

Helaas verloren, maar ondanks dat hebben alle ouders een heel goed Teuge F5 gezien. Elke week worden onze jongens beter en het kan dan ook niet lang duren of onze jongens winnen weer een wedstrijd.

Na de wedstrijd gezellig met z'n allen in de kantine snoep eten en limonade drinken.
En stiekem hebben de ouders ook wel wat lekkers genomen en lekker spelen.

Al met al weer een schitterende voetbaldag voor iedereen !!