Ruime overwinning Teuge E6 op Columbia E4

Columbia E4

E-pupillen zaterdag, E6, 4e klasse 32

23 november 2013 9:00

Columbia E4 meldt zich bij Teuge E6 op zaterdag 23 november. Teuge E6 moet het vandaag zonder Tijn en Tom doen. We hopen dus maar dat Tijn succes heeft bij zijn karatewedstrijd (NK) en dat Tom snel weer beter is. Gelukkig wil Danique uit E5 ons versterken.

De eerste helft wordt er goed gespeeld. Columbia neemt in eerste instantie het initiatief maar de spelers van Teuge weten toch druk te zetten. De keeper van Columbia blijkt moeilijk te passeren. Columbia valt ook aan. De bal lijkt naast het doel over de lijn te gaan. Zo'n bal kan je beter laten rollen maar Jens speelt de bal naar keeper Daan, die dit niet had verwacht. Columbia is alert en weet de bal zo in het doel te tikken. Een teleurstelling voor het team van Teuge, maar ze laten het hoofd niet hangen. Dat wordt beloond met een goal van Tygo: 1-1. Gevolgd door een goal van Stef 2-1. Columbia laat het er ook niet bij zitten, zet een aanval op en loopt twee verdedigers van Teuge voorbij. Er volgt een schot op het doel die Daan E dit keer niet kan tegen houden 2-2. Het is spannend dus en we blijven proberen. Stef geeft een mooie pass op Daan, Daan schiet op de goal maar de keeper van Columbia is goed en houdt de bal weer tegen. Teuge zorgt er wel voor dat de keep van Columbia het druk heeft, want er volgen nog een corner en wat schoten, maar het doelpunt blijft uit. Met 2-2 gaan we de rust in.

In de tweede helft blijft Teuge E6 voor de winst gaan. Een mooi schot van Tygo gaat naast. Victor neemt weer mooie corners, maar de bal wordt steeds weer gepakt door de keeper. Victor neemt weer een corner, de bal belandt bij Mylan die op de goal schiet, maar de bal gaat helaas over. Weer een super corner. Aan de lijn juichen we al.....maar de bal gaat er helaas net niet in. Ahhh. Columbia breekt uit maar schiet voor de goal van Daan E langs. Daan B probeert de keeper te passeren, maar de stand blijft ongewijzigd.

Er volgt een corner voor Teuge, de bal wordt aangenomen door Stef, yes 3-2! Het volgende schot van Stef wordt tegengehouden door de keeper, Tygo kan de bal aannemen en zorgt voor 4-2. Teuge is los! Daan schiet op de goal, maar de keeper heeft de bal. Het volgende schot van Daan gaat erin 5-2. Een prachtige eindstand, ook lof voor beide keepers en Danique bedankt voor je goede aandeel in de wedstrijd!
Bij de penalty's weet slechts één van de zeven spelers (Tygo) de keeper van Columbia te passeren. het waren er bijna twee, want het schot van Mylan belandt op de paal. Van de negen spelers van Columbia passeren slechts 3 penalty's onze eigen doelman Daan E.